Deberitz Design - smykker
Halskjeder Armbånd Øreringer Ringer Om Deberitz Butikker Utstillinger Presse     English

Liisa Gude Deberitz
- smykkedesigner

Smykkedesigner og sølvsmed Liisa Gude Deberitz er født i Norge og har tilbrakt store deler av sitt liv i Singapore. Hennes design er inspirert av den rene nordiske design og dynamikken i den EuroAsiatiske blandingskulturen. Smykkene hun skaper er ofte store og oppsiktsvekkende, men samtidig elegante og stilrene.

Liisa Gude Deberitz var blant finalistene i Brand New Award. En konkurranse for nyskapende smykkedesignere og gullsmeder som ble avholdt under Copenhagen Jewellery Fair i august 2010.

Copenhagen Jewellery Fair het tidligere Guld*Sølv*Ure ,GSU, og er Skandinavias største fagmesse for gullsmedindustrien.

Designprosessen

Liisa har meget høye krav til kvalitet og originalitet. Hvert smykke blir arbeidet frem fra en original ide med tradisjonelle gullsmedteknikker og -verktøy.

Ideen til et smykke kan komme når som helst. Ofte kommer den mens hun jobber med et annet smykke. Det er derfor sjelden at Liisa produserer mange eksemplarer av samme smykke.

Materialvalg

Liisa Hun bruker naturlige edelstener av høy kvalitet, og metaller raffinert i Norge. Liisa arbeider ofte i sølv fordi hun liker skinnet i materialet. Sølv egner seg også godt til å kombinere med en lang rekke fargede edelstener. Gull, kobber og bronse bruker hun for å skape fargespill og spennende designelementer.

 Deberitz deltar i Brand New under Copenhage Jewellery Fair 2010